Blick…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Blick…”

    1. Mjau, för Xantippa sade en mycket bra kommentar som gnager mig till tänkande… *blink* NosPuss Wikki

  1. Vilken underbar bild! Varmt tack för din fina hälsning om stubben förra veckan! Stor kram Christin

    1. Mjau, vi håller tassarna för att Stubbenkissen kommer att må bra LÄNGE till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *