Grattis Tanja på födelsedagen!

httpv://youtu.be/kQTm0GFtrpQ
Vi ska INTE skicka ett sådant här grattiskort dock!
Jag förstår varför man vill mörda dylikt oväsen!

”Mjau, jag bjuder på liten stillsam krypfångarfest i gräset i kväll om vädret är fint!” spinner Tanja. ”Det blir trädklättringstävling, smyglekar i buskarna, musmums från dikeskanten och serveras myntabål i fågelbadet! Men sånt där DJ blir det inte – bara gräshopporna som ska spela lite och en stilig kattrubadur… Och skulle det regna lite så har vi gott om plats ute i carporten att flytta festen under tak!”

Grattis på 12-årsdagen, Landetkompis Tanja! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Grattis Tanja på födelsedagen!”

 1. HippJAM-HippJAM-HURRA för jubilaren!!!

  Vi har lite för mycket vatten mellan oss och festen, vi ska ju snart åka på Gotlandsbåten, så vi höjer våra tassar från Fårö och dricker en daggskål till Tanjas ära därifrån!

 2. OJ, GRATTIS fina Tanja!!
  Smyglekar i buskarna och gräshoppskonsert är precis vår stil. Vi kommer gärna till dig och firar Dagen!
  Nospuss

 3. Grattis, grattis fina Tanja på födelsedagen. Oj ett så roligt party! Vi kommer alla 8, var så säker. Vi får väl beställa kattikoptern för våra mattar kom hem för en liten stund sedan så kvällsmaten blev lite försenad. Nåjam, gammelmatte bjöd på några räkor som ursäkt för att de hade varit borta så länge, men det var lite snålt. Hon sa att vi skulle få flera sen, men när sen?

  Här regnar det lite, men det behöver väl inte betyda att det regnar hos dig. Vi ses ikväll.

  Tasskramar och grattisar från klostergänget

  1. Tanja rapporterar att på Landet i Eskilstuna skiner solen från klarblå himmel och det blir en jätteskön kväll! Kattikoptern kan landa på gräsplanen till höger om vedbacken, och sedan är det bara att kila bort till serveringen på kullen vid flaggstången. Flaggan är hissad så klart! NosPuss Wikki

 4. Stort grattis Tanja. Ditt partyplanerande låter underbart, kommer absolut att tassa förbi en stund och jama lite med dig såklart.

  1. Tanja vilar trött ut efter nattens festande. Hon har haft det toppen i goda kattvänners lag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *