Kom på kattyoga lördag den 21 juli – stöd Örebro katthem!

Den 21 juli kl 12:30-14:30 håller vår vän Maria Rizell en yogaklass som är en s k donationsklass.

Det är hennes födelsedags-present till sig själv att göra något för oss katter! Yogaklassen kommer att hållas på Actic Kompassen i Örebro. Priset kommer vara minst 50 kr, men deltagarna får gärna lämna mer då pengarna skall gå oavkortat till Örebro katthem!

Här är länk till eventet på FB – puffa gärna för det!
Ju mer folk som kommer ju mer pengar till katterna :-) Inga förkunskapskrav kommer att vara nödvändiga. Visst vill du prova?!! :-) :-)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kom på kattyoga lördag den 21 juli – stöd Örebro katthem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *