Tassa in på Bascos blogg

…och läs den sköna berättelsen om mamma Masalas hemkomst! ♥♥♥

Vi firar detta med en skål i tonfiskspad! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tassa in på Bascos blogg”

 1. Vilken underbart glädjande och fantastisk historia!
  Vi firar också med en skål i tonfiskspad!
  Tack snälla för att du förmedlade det här Wikki!
  SvansKram

 2. Personligen tycker jag att det är ett mirakel. Under tiden vi bodde i närheten av hennes försvinnande höll jag utkik så mycket jag kunde, var ofta i området och sprang, hoppades så att jag skulle få en chans att se henne, insåg dock väldigt snabbt att det skulle bli svårt. Ett stort område med både skog, industriområde, tunnelbana mm, och så klart alla faror som lurade, stora vägar med snabba bilar, rävar och till sist en massa människor som inte håller av djur och katter så mycket som vi gör. Men Masala är nog luttrad och vet hur man överlever ute. Vi kommer fortsätta hålla kontakt och även försöka träffas jag och Masalas husse (inkl Masala), en önskan jag haft ända sen jag fick kryddungarna för att få se var dom har fått sina härliga personligheter ifrån. Tack Wikki för att du liksom jag gillar goda slut. Kram på dig/Bascos matte

  1. Mjau, det är skönt ändå att veta att en speciell katt är i trygghet – och det verkar ju som att äventyret ute under det gångna året förändrat henne lite? Blir spännande för husse att upptäcka hur! Hälsa Masalas husse att vi gärna ser fler goda nyheter och jamar massor av grattis till dem alla! Tuffa modiga Masala! Stanna inne i tryggheten nu!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *