Jag skulle vilja resa till Lands End

”Vid Lands End finns även en liten gård med höns, tupp, gäss och getter. Som vakt över gården agerar Lands Ends egen katt. Åtminstone är katten titulerad så på kattens namnbricka.” skriver Jepe i sin blogg och visar en bild på en tankfull katt:

Det får mig att vilja resa dit, sätta mig bredvid katten och kontemplera platsen där ”England tar slut”! Jag tror att vi skulle ha mycket att jama om!

Vart vill du resa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *