Småttingar söker jourhem! Akut – Örebro!!


Just nu finns dessa två små kattungar i tillfällig placering och väntar på mamman. En katt som misstänks vara mamman har gått i fälla i natt och nu behövs snabbt ett jourhem till familjen!

Mamma katt verkar vara skygg och kan behöva god tid på sig att anpassa sig till ett liv med människor, och ungarna fräser friskt de med, men glömmer emellanåt bort rädslan och vill mysa och undersöka handen som klapper dem! En bruntigré flicka och en rödtigré långhårig pojke. Helt fantastiskt söta!

Kan du hjälpa? Kontakta Kicki (Örebro katthem) på tel 0580-125 69 (Em- och kvällstid).
Det finns även andra katter som behöver jourhem!!! Ring idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *