Skorpan Lejonhjärta – en liten katt som berör

Att öppna sitt hem och sitt hjärta för en katt kan ge så mycket mer än man anar…

Lille Skorpan hittades i en plastpåse i Kågeröd – han är kanske sex-sju veckor gammal. En riktig liten gosing som får hjälp för sin ögoninflammation och massor av kel, en lycklig liten kisse… Du kan läsa om Skorpan på hans blogg full av vackra bilder!

KKS, KattKommandoSyd, räddade Skorpan och de har massor av missar som behöver hjälp – se hemsidan HÄR och Facebooksidan HÄR. Alla bidrag jamas välkomna för Skånekatter, stora såväl som små!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *