Hjälper ni husse och matte i trädgården?

Tillåt mig presentera Timjan… eh förlåt, Lill-Berra som räcker hjälpsam tass till sin husse:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hjälper ni husse och matte i trädgården?”

  1. Puuuurrrrrrrr, säg bara till om du behöver hjälp i örtagården, Snygging! Jag är väldigt bra på t ex basilika och rosmarin. 😉

    *nosrodnad*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *