Över 600 besök en vanlig tisdag… Tack alla!


Jag vet inte vilka all ni katter är som tassar in på min blogg, det skulle vara kul att veta! Tänk om ALLA som läser här lämnade en enda liten kommentarsvink från och med nu – undrar om jag skulle få något personligt perkattligt kommentarsrekord då?!!

Tack i allafall, allesammans, för att ni finns! Tass på er!

PS. Någon som börjar bli sugen på ett SemesterTasseri??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

38 reaktioner till “Över 600 besök en vanlig tisdag… Tack alla!”

 1. Hej Wikki,

  Jag kikar in här så fort jag ser att det skrivits något nytt via bloglovin som hjälper mig att följa mina favoritbloggar 🙂 Dock är jag väldigt dålig på att lämna kommentarer, det gäller på alla bloggar jag följer

 2. Neko försöker kolla igenom bloggarna iaf en gång om dan. ^^ Dock kan hon distraheras så det kan ibland bli tre dagar som hon behöver läsa ikapp . . . 🙁

 3. Inne varje dag och läser dina både glada och ledsna inlägg. Är dålig på att lämna spår jag vet. Men har inte alltid något bra att tillägga allt bra är oftast sagt Nosbuff

  1. Mjau det gör inget – det viktiga är ju att ni och alla andra vill läsa! *nosrodnad av glädje* TassKram Wikki

 4. Vi läser också din blogg varje dag och försöker hinna med att lämna kommentar, men tyvärr blir det inte alltid. Men det ska du veta att en dag utan Wikki-bloggen är en förlorad dag!

  Vi är i alla fall pigga på ett nytt tasseri.

  Nosbuff från alla klosterkatterna med Majsan i spetsen.

 5. Ett nytt Tasseri? Kör igång säger jag! 🙂
  (Du får låta det hålla på till den första augusti eller nåt så vi har lite tid på oss efter den 25:e… om du förstår vad jag menar…)

 6. Läser nästan varje dag. Alltid läsvärt.
  Glad sommar!
  Mvh
  Katterna Emil, Danny, Robin, Rasmus, Musse och Mimmi

 7. Kayo & Kotten från Småland läser din blogg varje dag. Kayo har samma färger som dig i pälsen Wikki så det var så vi fastnade från början tror jag =) Helt underbar blogg tack för mycket bra läsning!!!

 8. Här läser vi allt men kommenterar allt för sällan! Men har lärt mig en hel del matnyttigt som jag försöker sprida vidare! 🙂

  1. Mjau, klokheter är till för att spridas – men lova att jama till ifall jag skulle hitta på något för knasigt! NosPuss Wikki

 9. Du ligger som en favorit hos mig sötkatt! Du skulle ha bott med mig istället, på landet med 2 snygga hankatter som grannar,

  Wikki keep spread the love!

  1. Hi hi BeppeX, du vet att jag aldrig överger min kära matte! Men sprida love, det kan vi gärna hjälpas åt med! Ska jag komma och hälsa på kanske?!! =^:^=
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *