Skönt att vara inne idag

Tanja spinner belåtet. På Landet vräker regnet ned just nu. Skönt för Stora mattes prinsessa att få vara inomhus! Och tur att det hanns med en lång skogstur med kantarellplockning igår kväll innan blötvädret började! Stora husse stökade ju så förfärligt med gräsröjaren så det var mysigare att tassa på svampplockarpromenad!

Tanja satt på utkiksstenen medans Stora matte kröp nedanför och plockade svamp. I år är det sådana mängder av kantareller ”Villes tassavtryck” att det räcker till alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skönt att vara inne idag”

    1. Mjau, med i svampskogen är hon – men skärpt… Eh vi brukar säga att Tanja är den ultimata kattblondinen: Söt och klarar sig på instinkt när hjärnan inet räcker till… *fniss* Men vi tycker så mycket om vår Storasyster Tanja! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *