Theo flyttar HEM på lördag!


Den fanTASStiska sannsagan fortsätter om kattungen Theo, som räddades av Lilly och fick hjälp till operation av sitt sönderbrutna ben, han är nu äntligen frisk nog att flytta till sitt eget nya hem! Theo har blivit en stor vacker kille:

Det var i februari som vi hade en auktion som gick till hjälp åt Theo – våra vänner Sven och Signe gav en generös slant och många andra underbara kattvänner hjälpte till med ♥ och här kan ni nu alla se det glädjade resultatet: En nästan 99% frisk Theo! Det är bara lite sjukgymnastik kvar kan vi läsa på Theos FB! JubelJam!

Därför vill jag skicka en innerlig och varm NosPuss till Lilly, vars engagemang och kärlek övervann alla hinder! Du är ett föredöme och en inspiration och jag hoppas fler vågar göra som du: Ge också en skadad katt en chans! Och att aldrig ge upp, hur jobbigt det än förefaller! Tack för att du såg Theo och vågade tro på honom! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Theo flyttar HEM på lördag!”

 1. Lycka till, Theo! Vi önskar dig ett långt och lyckligt liv i ditt nya hem.

  Vi står i stram svanshonnör för Lilly som gjorde det möjligt. Tänk om alla tvåbeningar var som hon!

  1. Mjau hon har gjort ett tufft jobb – kan tänka mig hur det knep i hjärtat att tvingas låta lille Theo sitta i bur vecka efter vecka så att han inte skulle överanstränga det opererade benet! Nu hoppas vi att sjukgymnastiken ska få muskler och senor att komma i form och ge honom tillfälle att göra allt som en ung katt ska göra! NosPuss Wikki

 2. Hem… *smakar på ordet* Mmmmm, det smakar bättre än den möraste fjäderkotletten eller krunchigaste dentisen!

  Vi ställer också upp bredvid Chanda, Milton och Knorre i en stram svanshonnör för godhjärtade jourmatte Lilly, det behövs många, många fler som hon!

 3. Vill också från det allra innersta i mitt hjärta skänka en Jättekram tíll Lilly som tog sig an Theo och önska honom lycka till i sitt hem. Flera—många flera som Lilly önskas förståss.

  Nalle. Lasse o Sören

  1. Mjau men är vi några som kämpar på så kan vi förändra världen! *hoppfull tass* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *