Idag sysslar vi med inomhussporter!

Svansnappning:

TassVolley:

Stretching:

Svansföring Minimal:

Vilken gympaform föredrar du?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag sysslar vi med inomhussporter!”

    1. Mjau, vi har en variant som kallas racerspurt från kattlådan också, den känner ni väl igen?! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *