Ida saknas fortfarande!

Igår berättade jag om katterna Putte och Ida, som efter en trafikolycka på E20 utanför Vretstorp rymde från den sönderslagna bilen. Idag läser jag i tidningen att kattungen Putte kommit till rätta, men gammelkatten Ida är fortfarande försvunnen!
Katten Ida, 17 år, saknas fortfarande.
Hon är 17 år och har varit innekatt hela sitt liv, så livet utomhus i regnrusket måste vara påfrestande för henne! Snälla SkaparKatten, hjälp Ida att bli funnen!!! ♥

Den som hittar Ida kan ringa matte Antje på telefonnummer 021 – 14 81 98 eller till hennes släkting Helena 073 – 384 31 29.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *