Trötthet drabbar nog bara människor…


Men vi katter – vi hinner inte känna trötthet precis. Vill vi sova eller vila en stund, ja, då gör vi det bara! Blir vi ansträngda och matta, så kopplar vi av, tar det lugnt och återhämtar oss. Enkelt och praktiskt. Att kämpa emot tröttheten och fortsätta jobba och gno, så som människor gör – det är inte katters stil! Något att lära av kanske?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Trötthet drabbar nog bara människor…”

  1. Det är bara en av massa egenskaper hos oss katter som tvåbeningar skulle lära sig ta efter. Tänk vad mycket bättre de skulle må då!

    1. Mjau, så sant! Människor skullelära sig spinna också, det skulle ge en fredligare värld! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *