(Har fått nytt hem) Vem saknar ”Frasseman”!???


Vi vet inte vad hans rätta namn är, men av veterinärens son har katten fått namnet Frasseman. Han är en stor svart och vit kisse (som blivit solblekt i det svarta på ryggen så det fått en röd ton) nyss intagen i jourhem av Örebro katthem.  Han är oerhört social och kelig.

Frasseman är en kastrerad hane, kanske 5-7 år, utan märkning. Han har vandrat runt och skrikit i Hidinge/Lanna i Lekebergs kommun i ett par veckor, men ingen i området känner igen eller har sett katten tidigare. Vet du vem han är?
Maila eller ring jourmatte Anna Nordin!
annan@orebrokatthem.com Tel: 073-93 10 933 ♥
Frasseman är nu adopterad och lycklig i nytt hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “(Har fått nytt hem) Vem saknar ”Frasseman”!???”

  1. Frasseman har det bra hos oss. Vi tog hand om honom för drygt två år sedan, han bor på vårt landställe halva året och på vintern i lägenhet. Han sover väldigt mycket och är för övrigt otroligt stillsam och social. Tog honom till veterinär för ett år sedan för att kolla upp hans status och enligt den veterinären är Frasseman minst 10 år! Han har det mycket bra och vi trivs tillsammans. / Lena

      1. Frasseman är nu i katthimlen och blickar ner på oss och tackar för den fina lugna tid han fick med oss. Tyvärr, men vi fick 2,5 år tillsammans i alla fall/ Lena

        1. Mjau, tröstetasskramar till er alla, som nu saknar denna underbara kattfarbror! Med tanke på Frassemans bakgrund så tror jag att han redan hos er hade känt sig lite som i himlen, eller hur? <3 NosPuss Wikki

  2. Saknar honom enormt mycket! Enligt en veterinärs senaste undersökning för ett år sedan hade han FORL, som tydligen är mycket vanligt hos katter och hundar, alltså problem med tänderna. Jag hade ingen aning om det,men nu vet jag. Han åt dåligt och sov väldigt mycket stackars liten. /Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *