Städ- och målningshelg på Örebro katthem

Nästa lördag 30/6 och söndag 1/7 är det dags för ett rejält ryck – sommarstädning och förhoppningsvis också färdigmålning av de återstående väggarna på katthemmet! Vill du vara med och hjälpa till, så är det bara att komma! (Jag återkommer om lite mer exakta tider under veckan!)

Lördag:
Plocka undan klösträd och möbler så det blir plats att jobba med väggarna
Skura rent och ev bättra/spackla på de väggar som ska målas
Kolla vad som ska transporteras bort (t ex  tingade skåp)/till soptippen – finns det någon som kan hjälpa till med en släpkärra?
Montera ihop hyllor
Plocka isär skruttiga klösträd och sätta ihop de delar som kan användas igen

Här är en som redan börjat städa genom att putsa sig själv:
Söndag:
Måla de återstående väggarna
Placera ut möbler igen
Röja igenom skåp och organisera

Vi behöver:
– Penslar och rollers (Har en del kvar sen förra gången)
– Lakanstrasor och målartvätt
– Nån som fixar lite gott fikabröd till båda dagarna
– Gott humör och arbetslust

Är du händig och kan göra kattschabloner? Några snygga kattassar kanske som vi kan dekorera med sedan när väggarna torkat? Tips emottages!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Städ- och målningshelg på Örebro katthem”

  1. Jag önskar så att jag hade ork att hjälpa till! Tyvärr är jag förhindrad av min j*vla sjukdom och klarar inte av att ens städa hemma hos mig själv. 🙁 Det hade varit SÅ roligt att hjälpa till att måla. Till nästa gång det behövs så hoppas jag ha överkommit den värsta värken. 🙂

    1. Hej Jessica!
      Katterna på katthemmet har ändå jamat rapporter att du gosar dem så mysigt och ställer upp för dem – bara det är värt så mycket! Jag har en husse med mycket smärta som inte syns men som handikappar, så jag vet hur jobbigt det kan vara. Hoppas du får hjälp? Du får vara vår hejaklack istället?! NosPuss Wikki
      PS Det blir nog fler jobbdagar så du får chansen! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *