Laddning för Vilsta-Marknaden

Mjausingen vad spinnande det ska bli att se om min Wikki Flat Cat kan vara stand-in för Sören Fernström hos Nalle och Lasse i deras marknadsstånd på Vilsta Marknad i helgen som kommer, lördag 16/6 och söndag 17/6 i Eskilstuna!

Sören har nämligen fått en välförtjänt semester från marknadsresandet men vi ska göra allt vi kan för att räcka ut tassen och försöka jama in lite bidrag till Livbojens katter genom att låna en hörna i marknadsståndet och loppis-kränga allt vi kan hitta!!! ♥

Det här konceptet ”Bjud med hjärtat!” körde vi med förra året och det fungerade bra!

Så Stora matte och Sara på Livbojen packar grejor för fullt just nu – vill du komma och hälsa på oss på marknaden så blir vi jätteglada!

Och håll tassarna för att det blir lagom fint väder för att ge en välbesökt marknad! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Laddning för Vilsta-Marknaden”

  1. Lycka till i helgen!
    Hoppas ni får in MASSOR med pengar! Jag och matte ska tyvärr inte till Eskisltuna annars hade vi kommit förbi. Såg nånstans at Sören nog skulle komma till Malma marken så matte får väl övervinna sitt motstånd mot den och gå dit och klappa Sören. Allt för en god sak.

  2. Finns det någon adress vi kan lägga in i Google maps? Annars vågar vi inte skicka iväg våran matte. Hon är världsbästare på att köra fel om det inte är i ’våran del av världen’. Från Katthemmet och norr ut alltså B-)

    1. Om man siktar in sig på Vilsta Sporthotell och Vilsta Camping, så kommer man rätt! Vasavägen 80 tror jag är adressen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *