Har du sett skogkatten Baby? / Baby är funnen!


Förra onsdagen den 6 juni lyckades 2åriga Baby smita ut från en innätad balkong på Strofgatan 19 D, och trots mycket letande har hon inte kommit tillrätta!

S*Isalov´s Baby be mine, som hon egentligen heter, är en semilånghårig svartsilversmoke (Svart över päls och silver i botten) och har som en bena på ryggen. Hon är lite skygg men brukar lyssna på och man vissla och pussa mot henne. Baby var på besök i Örebro från Uppsala, och kan vara var som helst i området Vivalla/Lundby. Hon är inte kastrerad.

Har du sett Baby? Ring Johanna Dahlström (vars balkong Baby rymde ifrån) 070-409 58 60 eller e-posta johannad86@hotmail.com eller matte Lovisa lovisamalabeux@gmail.com eller Eva Porat 0708-102526 – hittelön utlovas!

Håll tassarna allihop att vackra Baby kommer till rätta!

Uppdatering 2012-06-19: Mager men oskadad har Baby hittats och kommit hem till sin familj! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Har du sett skogkatten Baby? / Baby är funnen!”

  1. Matte och jag håller tummar, tassar och tår för att fina Baby snart ska vara hemma igen. Fyjam, så hemskt att vara försvunnen – och att sakna någon som är försvunnen… *blanka ögon*
    Tröstande tassklappar

    1. Mjau, vad de ska leta och oroa sig… Håller alla tassar för att hon ska hittas – helst innan någon hankatt hittar henne och hon blir dräktig också… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *