Städhelg av hela Franciskuslunden nu!


Förra helgen höll Örebro Katthem en fin begravning för sex katter och gjorde fint på sin gravplats. Men föreningen Franciskuslundens Vänner har månatliga städhelger då de hoppas att få så mycket hjälp som möjligt att städa hela kyrkogården – det är en tapper skara som kämpar för att hålla gravplatser och omgivning i bra skick med enkla medel. Följande datum kommer det att vara:

Alla som hjälper till bjuds på fika och lotteri – och jag lovar, Franciskuslundens vänner är ett varmt och välkomnande gäng med stora goda hjärtan!

Och trots att det är en begravningsplats, så blir man lycklig av att se alla ömsint prydda gravar som vittnar om mycket kärlek:

…och saknad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *