Fler bilder från Örebro katthem


Lång Telly kikar vaksamt:

Det är ju en fågel utanför! Den här lilla damen har otroliga jaktinstinkter!

Hej jag heter Betty Boop och vill gosa! Och här är Belladonna som skeptiskt tittar: Kan man verkligen låta sig klappas??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fler bilder från Örebro katthem”

  1. Vad fint ni gjort för era gäster på Örebro Katthem! Håller tassarna för att alla snart får åka till alldeles egna hem, så fler hemlösingar får chansen att bli hjälpta av er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *