Gänget som spanar ut!

img_8653 img_8667
Först en fågel och sedan en spännande minimänniska utanför?!
img_8665

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Gänget som spanar ut!”

  1. SÅ MYCKET ATT VAKTA NI HAR, MEN SÅ ÄR NI JU MÅNGA MED.
    HUR MÅNGA ÄR NI? ÄR DET NI ALLA MED PÅ BILDEN?
    HA DET JAMAFINT!

    1. Mjau det här är stora fönstertittargänget på Örebro katthem! Det är Ove, Amos, Telly, Adidas, Frodo och några till! Men det finns många fler katter där, som spanar från andra ställen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *