Franciskuslundens skönhet

Här kommer vi att vara i eftermiddag:

Här är friden fullkomlig! *morrhårsdarr*

Det är som ett hav av liljekonvaljer och blå eller lila förgätmigej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Franciskuslundens skönhet”

  1. Visst är det fint där på Franciskuslundens djurkyrkogård. Vi var där för några veckor sedan och planterde blommor på min katts grav.
    En av dom första katter jag hade när jag flyttade hit till örebro.

    Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *