Nu gäller det att hinna allt!

diamondcat:<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Kitty goes apeshit…
Man skulle ha åtta tassar!? Sol, sommar, studentståhej och… städning??!
Nä du, matte, vi skippar det sista och lägger oss ute på balkongen och myser istället!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu gäller det att hinna allt!”

    1. Men tänk vad trassligt det riskerar att bli när man är i kattlådan? Vilken tass ska man krafsa med? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *