Och i Tasseriet T10 ingår en dräktig kattmamma!

Kattmamman Rosa ingår i SommarTasseriet T10! Hon är en stillsam skönhet:

Oj, hoppsan, ungarna kommer nu – med ”kejsarsnitt”!

Det blev sex små söta kattungar! Alla friska och krya och levnadsglada!

Mamma Rosa och barnen kan även flytta hem till den kattallergiske!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Och i Tasseriet T10 ingår en dräktig kattmamma!”

    1. Mjau, mamma Rosa är jättesöt! Vår vän BM har hjälpt oss att få fatt i Rosa! NosPuss Wikki

  1. Å, så fint namn hon fick…ja, inte gick det att undgå, egentligen…att förstå vad hennes namn är 🙂 Måste säga…dessa ungar är nog de mest välklädda kattungar jag sett….de kommer direkt ut med rosett 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *