Grattis Christer!


Jag har hört att Sörpingskatterna firar sin husses födelsedag idag och jag och Nova jamar så klart med i kattulationerna! ♥

Egentligen skulle man fira ALLA HUSSARS DAG liksom ALLA MATTARS DAG lite då och då, som tack för allt de GER OSS KATTER hela tiden! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Christer!”

    1. Mjau, vi får lobbya till dem som bestämmer om bemärkelsedagar och kräva sådana! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *