Hurrjam för en lyckad märkningskampanj!


Ett knippe glada katter gör VÅGEN för Djurskyddet Skellefteås lyckade märkningskampanj: Under fyra kvällar chipmärktes över 170 katter! Det var så att chipen tog slut! Nu har 100 extra chip fixats fram så DS har bestämt att idmärka igen idag måndag, samma pris, samma plats och samma tid: 50kr, Frögatan 50 samt kl 18-20. Dessutom lämnas rabatt för kastrering! Ett bra initiativ!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurrjam för en lyckad märkningskampanj!”

    1. Mjau sådant här skulle man vilja göra i egen regi här i Örebro!!! Hm undrar vem som kan sponsra med det? NosPuss Wikki

    1. Mjau, det är i alla fall större chans att dessa katter kan återgå till sina ägare om de hittas! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *