Hittekattsbandet – så härligt bra resultat!

Hittekattsbandet bärs idag av mer än 600 personer och även ett gäng katter och några hundar som har det på sina selar och halsband!

Det betyder att vi kan ge fler katthjälpare som ansökt om bidrag från Hittekattsbandets kassa varsin tusenlapp:
– Djurskyddet Bill & Bull
– Kattstallet för medicin och hjälp till Hampus 12 år

Här är bild på fina kattmamman som Bill och Bull vill hjälpa med bidraget, Mari skriver: ”Just nu håller vi på att försöka få in en kattmamma med 3 st ungar på ca 3 veckor. Kattmamman har gått i området sedan i vintras och nu upptäckte upphittaren kattungarna i sitt uthus. Kattmamman verkar vara skygg då hon inte kommer fram och håller sig på behörigt avstånd, men hon är  ändå väldigt nyfiken och kommer nära för att kika vad som är på gång. Vi har försökt att få in dessa sedan i torsdags, i morgon måndag (Dvs idag, Wikkis not.) gör vi  ett större kraftförsök igen, då upphittaren nu försökt mata henne i  fångstfällan så nu borde hon gå lättare in. Jourhemmet väntar ivrigt att ta emot denna kattfamilj för att vårda och socialisera dem alla, vi  tror att honan inte är så skygg som hon verkar. Bidraget kommer  att användas till denna kattfamilj, vaccineringar av kattungarna,  kastrering av mamman och om det skulle visa sig vara någon annan  behandling de behöver så går pengarna såklart även till det.” Så håll tummarna för en lyckad fångst idag!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *