Här kommer försmak till Tasseriet T10!


Idag kommer ett somrigt Tasseri – T10, och som liten aptitretare visar vi en av de två rosa (En ljusrosa och en knallrosa!) katt-disktrasor som ingår! (Ny design som Stockholms katthem har i sitt presentsortiment, och som vi fått ett knippe utav! Tackjam till er kära kollegor!)

Mer bilder och hel presentation av Tasseriet följer senare under dagen! Reglerna är desamma som i tidigare Tasserier. Ni hänger väl med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *