Hittekattsbandet på kartan

Det blev inte så värst bra bild, men jag har alltså tagit hjälp av Stora matte och lånat hennes karta på jobbet… Tillsammans har vi tassat nålar på de orter där det numera finns människor och katter som stolta bär vårt lilla Hittekattsband! Och hundar!

Och som längst norrut hittar vi Arjeplog och i södra Sverige är det lite tätare! Det gör mig väldigt stolt och glad!

Nu är det inte en nål per band utan mer en markering av varje plats där det finns en eller flera  kattälskande bandbärare!

Så med andra jam finns det gott om orter kvar att erövra! Nu när matte äntligen blivit klar med sitt körkort så kastar hon sig över att tillverka fler Hittekattsband!

Och så som flera redan bevisat så tål de tydligen vatten så de går t o m att ha på baddräkten i sommar! ♥

Katthem och katthjälpare som vill ansöka om bidrag från Hittekattsbandet behöver bara maila till mig på bloggkatten@hotmail.com ! Mer information till dem och även för bandköpare finns HÄR. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Hittekattsbandet på kartan”

 1. Vad kul att de har spridits så mycket redan! *kurr* Matte har gett bort sina band till bla Norrtälje, Osby och Hofors, så där finns det glada tvåbeningar som stolta bär hittekattsband också.
  *nosbuffar*

 2. Ser min nål lätt på den där kartan. Får ta och försöka fixa så att det blir någon mer nål i västra Värmland 🙂 Jag har en del släkt här så jag ska börja göra lite ”reklam” 🙂

 3. Häftigt. Nu när matte har körkort kanske hon kan köra och leverera dom. Det hade blivit måååånga mil det. En sån´karta skulle Sören haft med alla ställen han varit på måste se om jag hittar nån.
  Kramisar på er.
  Nalle

  1. Mjau, jag tror det hade varit tufft att resa till Arjeplog – men spinnande! NosPuss Wikki

 4. Du har all anledning att vara stolt och glad! Det är toppen att se att människor engagerar sig.
  Jag köpte mitt via Sippo för matte fick inte till det med banken. Jag kommer fortsätta köpa via Sippo för jag ger bort ett halsband i födelsedagspresent till alla jag känner. Kan man få en bättre present?

  1. Mjau vilken toppenpresent! Alla stolta bärare av bandet VET ju dessutom att de gjort en god gärning! NosPuss Wikki

 5. Skamligt att det inte finns en nål i SIMRISHAMN. Mailar genast adressen så att det blir lite ordning på kartan!!
  kram & nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *