Bidrag från Hittekattsbandet går till…

Östgötakatterna!

Tusen kronor går till Linköpingskolonin och Arkösundskolonin, där Malin får använda pengarna till den katt som kommer in härnäst – det finns många! Hon berättar: Strimmer från Linköping behöver komma in  och kastreras, vaccineras och id-märkas + avmaskas och sedan släppas tillbaka. Vi har ”Blåpadda 2”  från A-kolonin som troligen har lagt sina bebbar ute, så  nu väntar vi att vi kan fånga in mamma katt och bebbar tillsammans. Vi har Peppe  och Tarzan (också från A-kolonin) som ska kastreras så snart vi bara får in dem  i fällan. Noname (På bilden från tiden i kolonin) som är i stödhem  behöver få komma till veterinären för att få en tova borttagen på ryggen (en stor en) och då behöver hon sövas. Det var nog de missar som står på tur just nu.

Så som ni ser finns det behov. Vill du också hjälpa kolonikatterna så finns mer information HÄR! Ge med hjärtat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bidrag från Hittekattsbandet går till…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *