Snygga tatueringar… ID-märk din matte?!


Jag har hittat massor av kattatueringar HÄR men det här var en av dem jag gillade bäst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Snygga tatueringar… ID-märk din matte?!”

  1. Oj, snygga bilder! Skulle inte funka på matte, eller husse, för de gillar inte nålar och skulle aldrig våga. Fast matte sticker andra utan att svimma, konstigt.

  2. Mattes gammalmodiga syn på tatueringar är att pengarna det kostar skulle kunna göra mycket nytta någon annanstans… Fast VI är ju förstås tatuerade… Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *