KattMassage – skulle behövas!

httpv://youtu.be/hKrDAeNxtLA
Ibland när matte eller husse kommer hem trötta efter jobbet – de står upp och jobbar hela dagarna utan möjlighet att sitta ned annat än korta fikapauser – då skulle de behöva sådant här mys!!! Blir inte du också lite sugen att få nack-massage?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “KattMassage – skulle behövas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *