SveKatts Årsmöte pågår på Stockholms Katthem

En mycket spinnande utveckling – 14 ombud är samlade från 13 medlemsföreningar – som nu summerar det första utvecklingssåret och beslutar hur föreningen ska se ut för det kommande verksamhetsåret. Det viktiga mötesjobbet lämnar jag åt Stora matte och så skickar jag min Flat Cat att hälsa på Stockholmskatter under tiden!

Mer bilder kommer i kväll! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SveKatts Årsmöte pågår på Stockholms Katthem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *