Svalka dig!

Äntligen kom matte hem! Och hon är alldeles överhettad efter bussresan, så hon satte fötterna i ett iskallt fotbad! Förstår inte varför hon då piper ”Iiiiiiaaaaiiihh!” – hon visste ju om hur kallt det var?

Men faktum är att vi katter kan behöva hjälp att svalka oss i värmen – och att doppa tassarna i svalt vatten är en snabb räddning! HÄR finns lite mer goda råd om kattsvalkning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Svalka dig!”

    1. Mjau vad bra! Det är viktig information att sprida – många tror att alla katter ääälskar all slags värme och tål hur mycket som helst. Så kan vi hjälpa några kattkompisar med att lära deras människor värmevett så är det ju toppen! NosPuss Wikki

  1. Matte har gjort ett fotbad till mig på en nersågad stubbe. Ett fat med lite vatten i som det flyter runt 2 pingisbollar i. De var kul att leka med tills jag satte tassen i vattnet, huh usch!!

    1. Men lite fukt på fötterna är väl ingen fara? SÅ länge man inte behöver helbada!? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *