Vill ha-känslan igen

Ibland ser man saker som bara är så vackra… Själv har man ingen användning för dem och matte och husse ingen plats för dem (Eller stilen passar inte alls i vårt hem!?) men ändå fylls man av en salig vill-ha-feeling som får tassarna att längtansfyllt sträckas ut!!! Visst är det konstigt?!

Ett ljuvligt vackert glasfat har fångat mig idag! Det är knappast till att äta makrill i tomatsås på, mer för att ha på vägen och beundra! Alltså totalt onödigt men SÅÅÅÅ berusande skönt!

Eller varför inte en skön charmig babyfilt som finns i rosa killfärg eller ljusblå tjejfärg?

Den ser så tilltalande mjuk ut och alldeles lagom skulle jag tro att ha i en rymlig kattranssport eller sovkorg? Man kan aldrig få för många gosiga sovgrejor, eller hur?

Sedan ska man bara inte nämna alla miljoner underbara katter i glas, keramik eller porslin!!? Varav somliga kostar hela kattgodispengen och mer därtill?! Som en antik skönhet från Bing & Gröndahl:
 För ”bara” 750 kr! *dubbelsuck!*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vill ha-känslan igen”

  1. Hej, tack för att ni kom på min fest! Nova kom nära med sin gissning men Findus kom närmast. Han vinner o det passade ju bra när han fyllde år igår också.
    Sanningen e att det var tretton bitar kvar i burken, inga stickisar tyvärr och inte en smula mer. Får begära godisförhöjning! Förhandlingar får bokas in snarast.

    1. Mjau, Nova är inte det minsta ledsen för att bli tvåa – hon tycker det viktigaste är att det blev en kul fest! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *