Bertil nr 35 hos Kvibergskatterna

”Får vi presentera Bertil – en stor bruntigrerad hane – nu ”helservad” hos veterinären. Dock hade han eländig öronskabb och blev Strongholdad. Det som var illa var att han kliat till sig två ordentliga sår vid öronen som nu måste behandlas med antibiotika en vecka. Så det blir karantän förstås!” läser jag på Kvibergskatternas tråd på HittekatteriFokus.

Och Kattassen har skrivit: ”Tack snälla Wikki för ditt strålande bidrag till Kvibergskatterna. Jag läste ditt mail bara några få minuter innan vi drog igen fällan i går kväll. Ännu en Kvibergskatt fick komma in. Vi hade passat på denna katten i flera timmar så det kändes som extra kraft kom i och med beskedet om bidraget- så då kan man säga att det gick direkt in i verksamheten!”

Mjau, det känns skönt att veta att Hittekattsbandets bidrag gör nytta – men man ska inte glömma att det är alla ni eldsjälar ute i verkligheten som också gör skillnad! Ni som vaktar fällor, som tar katter till veterinären, ordnar jourhem och riktiga hem, och håller vår tass när det är svårt att vara katt… Tack för att ni finns!¨

Nu gnuggar jag öronen och morrhåren och sätter på mig tänkarsnodden (Vet inte om det fungerar men fick tips från katten till höger i bild!) och ska fundera ut något mer sätt att hjälpa Kvibergskatterna. Har du något tips eller idé?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *