Tasseriet T9 – utslagsfråga för Chali och Mårrgan!

Här kommer utslagsfrågan:
Idag var det styrelsemöte på Örebro katthem och matte och Stora matte var med på mötet. Det bestämdes massor utav bra saker! Men mitt under mötet kröp en gosig katt upp en stund och myste i Stora mattes knä! En gosig kattkille! Vem kan det ha varit? Du kan leta bland katterna på hemsidan HÄR! Lämna ditt svar i en kommentar! ♥


Mjau, det var inte jag! upplyser Berna!!!

Hur mycket slantar har då Tasseriet T9 inbringat, undrar ni? Vi måste tyvärr vänta en bankdag till innan vi ser om det kommer in mer pengar från andra banker, innan vi kan svara på det – men 800 kr + 1 900 kr är redan överfört till 9Liv Östergötland, plus att några vänner också valt att sätta in slantar direkt till dem utan att med i Tasseriet! Så slutredovisning hoppas jag kunna komma med i morgon! Håll ut till dess!

Innerligt TACK alla underbara medtävlare och katthjälpare! Ni är fanTASStiska!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tasseriet T9 – utslagsfråga för Chali och Mårrgan!”

 1. Men jamarns vad spinnande och svårt det var!
  Men jag gissar på Adidas.
  *nosbuffar från Mårrgan*

  1. Mjau, den innehåller lite mer än filmen med den kissen som jag hade på bloggen häromdagen! *spinner* Magiskt söt! NosPuss Wikki

 2. Även om många av oss bidrar med en slant, så får vi inte glömma att du Wikki, är spindeln i nätet. Du är fantastisk!

  1. Mjau, tack vare er andra runtomkring ja!+ Men jag är stolt över att få skapa dessa ringar på vattnet – ringar med godhet som sprider sig och gör nytta! Dock vill jag se helt ödmjukt på det – att ge och ge vidare handlar dock om att minnas vem som verkligen lade sin skärv och den katten/personen vill jag ska hedras i första hand/tass! ♥ NosPuss Wikki

 3. Oj, vad spännande tycker Chali, att få gissa i en utslagsfråga :-). Han vill gärna gissa på Gavroche eftersom han ser nästan exakt ut som Chali själv, men matte vill gissa på Ove, Formby eller…. Hmm vad många fina kissar ni har. Nä, det får bli Ove som får vår gissning. Han ser nästan ut som Chalis kompis Chacai.

  1. Mjau, då noterar vi att du gissar på Ove, Chali! I kväll kommer ett inlägg med vem som gissat rätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *