Solskenstur i kortkort

Jag tog en härlig söndagspromenad igår – med kortkortpälsen på!
Fast först var jag lite blyg…

Men jag vågade mig ut ur busken!

Jag ser ut som ett litet lejon i min nya klippning, säger matte….
Fast sedan fnissar hon och säger att jag ser mer ut som en liten ko!!! Med juver!!??

Jag kan minsann bevisa att det sista INTE är sant, skåda en gosig kattmage:

Sandrullning var ypperligt skönt, jag tog med ett lager sand på vidare promenad till ett av mina favoritträd:

Men matte – jag är INTE en liten ko!!! Mer ett Lejon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Solskenstur i kortkort”

  1. KO!?!? Det var det fräckaste!
    En riktigt läcker PINGLA är just jämt vad du är!
    Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *