Tasseriet T9 – och vi måste ha en utslagsfråga!

Vi börjar väl med lösningen på tävlingsuppgiften, som var:
”När jag skriver på Wikkibloggen blir en del idéer bara utkast till inlägg, och ibland blir de lagrade en tid som utkast innan de skrivs klart och publiceras. Hur många sådana UTKAST gissar du att jag har sparade på bloggsidan för bearbetning just nu???” Alltså inte sparade på papperslappar eller i mail, utan bara på själva Wikkibloggen den 5/5 kl 21 – jag gjorde en skärmdump just då, den är lite suddig, men jag hoppas det ska synas ändå:
Rätt svar var alltså: 47 stycken! Och av alla 38 katter som gissat har svaren varit från 9 st ända upp till 1111 st! Men de som gissat närmast är:
35 st – Gissat både av Bill och Frasse!
37 st – Gissat av katten Jansson och av Bosse!
49 st – Gissat av Chali, påhejad av sina vänner Chacia, Chi och Chanti!
49 st – Gissat av Mårrgan!
54 st – Gissat av Janssons kompis Pejst!

Och som ni ser så är Chali och Mårrgan de som jamat närmast på samma antal!
Det här blir riktigt spännande för nu måste vi ta till en utslagsfråga, och den måste jag klura ut! Chali och Mårrgan får bita på klorna av spänning så länge! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tasseriet T9 – och vi måste ha en utslagsfråga!”

    1. Mjau, nu ska vi vänta in Chalis svar också! Det här kan dra ut på spänningen i flera dagar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *