The best ingredient is love…

httpv://youtu.be/umczO5Y5Av0
Jag önskar det vore så för alla katter! (Och människor! ♥)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “The best ingredient is love…”

    1. Mjau det fanns fler filmer i samma serie, alla lika söta! Plus att man blir hungrig… TassKram Wikki

  1. En så söt film! Matte blev riktigt rörd, såg jag… och själv tyckte jag det var fint gjort av han som friade att tänka på hur viktig katten var för henne han friade till! Då har han rätt inställning redan från början… *tassen upp*

    Kurr från Imma, abbemissa.

    1. Mjau, sådana där killar vill vi nog alla att våra mattar ska hitta??! Fast jag är väldigt nöjd med vår inkattfierade husse som pysslar om oss! ♥♥♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *