Tasseriet T9 – två dagar kvar!

img_8048
Mjau, har jag gjort ett för dåligt Tasseri? Det är bara 14 katter som tassat med och just nu har inte hjälpen blivit mer än några ytterligare hundralappar till de 800 kr som redan flyttats till de behövande katterna hos 9Liv Östergötland…? Är det för fint väder för att man ska lockas till att tävla i ett Tasseri, nu när grönska slår ut och småkatter föds?
img_8064img_8062
Snälla, var med i Tasseriet du också, du hittar alla uppgifter om hur HÄR!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tasseriet T9 – två dagar kvar!”

  1. Tyvärr är varken Matte eller jag med denna gång då Matte satt shoppingförbud pga skral kassa. Men vi kommer ta igen det ordentligt så snart vi fått fason på kontots pengakris.

  2. Vi vill vara med, det är ett jamarfint tasseri! 🙁 Men matte hade slarvat bort bankdosan, den fanns ingenstans hemmavid, och utan bankdosa gick det ju inte att föra över pengar… Men nu, efter att ha tänkt efter, och grävt ordentligt i datorväskan på jobbet, har bankdosan återfunnits! *puh*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *