Vill ha-känslan…

…eller som när jag ser Nalles vackra kattmålningar på allt fint hon gör, då kommer tanken ”Tänk om jag skulle kunna göra lika bra själv, då skulle jag…”

Det här är mitt senaste fynd på nätet, och jag blir så förtjust i katten på keramiken från Christine Hester Smith, den ser så levande och fartfylld ut:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *