Vertikal odling – vilket klätterställe!

Jag och matte klurar på hur (Och om?) vi ska ha någon ny design på vår balkong i sommar. Hängande korgar med gröna blomster, det har vi redan haft.

Odla vertikalt verkar vara modernt och snyggt – men hur pass enkelt kan sådant vara att vattna? Vi vet precis hur jordigt och slabbigt det blir med läckande krukor eller sådana som rinner över!

Men å andra sidan, vilken cool klättermiljö?

Varför jag jamar ”Och om?” – mjau, jag vill ju gärna vara på Landet också i sommar, och där har vi vertikala odlingar redan att klättra i. Fast vi kallar dem träd… *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vertikal odling – vilket klätterställe!”

    1. Mjau, det behövs för att en katt ska må bra: Lite klätterzoner! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *