Dagens FRÄS

Man FÅR bli arg ibland, eller hur?

Jag behöver bara bläddra lite bland nätets kattinlägg för det senaste dygnet, och slås av hur ignoranta och okänsliga många människor är! Varför? Sedan när blev det förbjudet att visa empati? Eller respektera liv?

En diskussion på Familjeliv där en person omtänksamt bekymrar sig för grannens ensamma gråtande katt innehåller spydiga och hånfulla bemötanden ”Katter GRÅTER inte!” istället för konstruktiva råd. Att hjälpa den hyggliga trådskrivaren är det några som inte förstår vitsen med?! Kan man annat än FRÄSA?

Så ser jag en blocketannons om kattunge född i lördags med texten ”och om några veckor behöver den ett nytt hem” – jag hoppas verkligen att NÅGRA avser de lagstadgade TOLV VECKOR som lillen ska vara hos sin mamma. Annars FRÄS!

Varför tar man emot katten ens!? Det undrar jag över den man i Nässjö som fick en katt av släktingar men dränkte katten i badkaret och dumpade den i skogen… Det blir ett stort FRÄS!!! Jag skulle vilja göra saker med den mannens hjärna som orsakar oerhörd ånger!

Nä jam, jag klarar inte mer nyhetsblädder, man blir ju bara deprimerad! Det räcker med gråvädret idag och att en nyrakad kisse huttrar lite!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Dagens FRÄS”

 1. Fy KATTEN vilka nyheter!!!! 🙁

  Kanske kan du ta på din tröja om du fryser, du var så söt i den!

  Nosbuffar

  1. Mjau, i morse gjorde jag något som var nytt för mig: Kröp in under mattes täcke och låg på hennes arm. En hel kvart! Sedan var jag varm igen! NosPuss Wikki

 2. Jag blir mörkrädd! *tassarna för ansiktet*
  Mannen som dränkte katten skulle jag vilja ge ett nackskott. Jag är helt emot allt som har med dödande att göra men nu tappade jag koncepterna. Måste lugna ner mig lite.
  För övrigt blir jag alldeles rasande när jag läser om dom andra katterna. Dom skriver det i skrift människorna, vitt på svart, full bevisning. Varför åtalas inte såna människor?

 3. Skulle oxå vilja dränka eller ngt med den mannen som dränkte katten : (
  RYSER fy f***********N
  Blir så ARRRRRRRG på sådant som man läser om på nätet när det gäller IDIOTER av stora mått!!
  Sådan ska INTE ha katt eller djur överhuvud taget!!!!

  Stackars katt.

  1. Jag tänker också på vad ledsna de ska vara som gav honom katten i tro att den skulle få det bra??! NosPuss Wikki

 4. Man FÅR en katt och gör SÅ med den? Står det nåt om hur släktingar reagerade? Vad tänkte de när de gav en man, som uppenbarligen inte gillar katter, en katt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *