Onsdagsgodis

Fyndat i lösgodisdisken på ICA:

Konsistens: Mjuk och ganska lättuggad. Smak: Brusigt fruktig och god.
Vinner på: Charmfaktor för kattälskare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Onsdagsgodis”

  1. Hoppas det finns i vårat lokala ICA, för det ser så fint ut. Passar perfekt som lockvara på katthemmets eventbord 3 juni när mamma och någon av oss ska följa med och representera Stockholms Katthem när Hersby hembygdsgård i Sollentuna har temadag. Vi är jättespända!

    1. Det är lösgodis från KaramellKungen som vi hittat på ett vanligt ICA Kvantum! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *