Sörens FödelseDagsAuktion avslutad!

Mjau så pinsamt att jag skulle glömma den!

Men så här är det: Högst jamade bud 700 kr kom från vännerna Sven och Signe och lillmatte Selma som säkert kommer att gilla Hello Kitty-ryggsäcken!

Sören önskade att pengen skulle gå till katten Theo, så jag ska leta fram kontouppgifter till honom och maila till er! Paketet packar vi i helgen och skickar så snabbt vi kan! TACK och GRATTIS!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sörens FödelseDagsAuktion avslutad!”

  1. Wikki och Sören : ) Lillmatte Selma kommer ÄLSKA ryggsäcken! Tack ni är bäst. NI GÖR SKILLNAD!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *