Hoppas att alla kommit hem efter festen…

 

Det var ett kravlande och skuttande och fnissande gäng som vinglade ned från taket via trädet, balkongräcket och trappan i morse, medans alla partytält däruppe var mer eller mindre i remsor och hade hamnat på marken… Men vad katten, det tar min inlejda städpatrull hand om, så det gör inget!

Dock, att festa gör ju att man glömmer allt annat! *rodnar skamset* Jag skulle ju avsluta Sörens födelsedagsauktion igår kl 20.00 och glömde det totalt! Förlååååååååååååååååååååt! Jag ska ordna det idag så snart jag samlat ihop mig lite!

Men först vill jag jama: Innerligt TACKJAM till alla er som kom på födelsedagsfesten, det var hejdlöst roligt!

Och mitt allra varmaste TACKJAM för de fina presenter som jag fick: Det tassades in slantar både till katthem, till Snuffefonden och Hittekattsbanden, mer än 1000 kr! Det är de finaste födelsedagspresenter jag någonsin fått! ♥

Mest av allt, TACK alla bloggkattvänner, för att ni är de underbara generösa och kärleksfulla medkatter och medmänniskor ni är – som ger liv till så många behövande katter runtom oss! TACK för att ni finns!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Hoppas att alla kommit hem efter festen…”

  1. Mjau, men du liftade ju en bit med kattlimon, gjorde du inte det? Eller blev det något bus längs vägen? *blink* NosPuss Wikki

 1. Tack så mycket för den härliga festen. Vi tog en Cat-o-copter hem, för vi var jamartrötta och ville lägga oss fort.
  Nu har vi också satt in 300:- på Snuffefonden, som en present åt dig. Att den är försenad är helt och hållet husses fel.

  1. HurrJam vad ni är gulliga! *bugar ödmjukt*
   Vi hjälper till att hjälpa tillsammans! NosPuss Wikki

 2. Jag har också gett en liten present… den kommer dock om några dagar för den tar vägen förbi Västkusten först… 😉
  Men på så vis kan du ju fira i flera dagar!

  GRATTIS från Barbro

 3. Jamartack för en alldeles underbar fest, vilket härligt hållitass, vilket ös, vilket klös! 😀
  Vi tassade också in på Snuffefonden, vet ju att den ligger dig varmt om hjärtat. Som så mycket annat… <3 <3 <3
  Tassklappar

  1. Mjau, bugar och tackar för generöst bidrag! Vi har en liten katthjälpning på gång troligen, och det kommer väl till nytta! NosPuss Wikki

  1. Mjau, verkligen – mycket blogginlägg blev det också, så jag är lite matt idag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *