Stolt att vara BloggKatt idag!

Mjau, vissa dagar är blir jag så stolt över att få vara del av bloggkatternas Goda NätVerk, och beröras av den kärlek som det skapar!

När Sörens födelsedagsauktion avslutats så bad vi om kontot till katten Theo och fick svar från Lilly som räddade Theo:
”Hejsan! Jag måste börja med att tacka så oändligt mycket för er generösa auktion! Jag är så rörd och tacksam så jag kan inte beskriva det i ord! Nedan följer Theos kontouppgifter, tack vare detta så kommer jag ha råd att ge honom den vård han behöver och har tid för i början av maj. Hans konto är nästan tomt och jag blir arbetslös i månadsskiftet så jag har gruvat mig mycket för hur jag skulle ha råd. Men nu behöver jag inte oroa mig längre! Får en glädjetår av er insats, TACK ännu en gång till er och Sören!! Kram från Theo och Lilly!”

Detta mailade jag vidare till Svens och Signes matte, och det dröjde inte lång stund förrän jag djupt rörd kunde ta emot svaret:
”Kära Wikki, Vi är så glada för att ha vunnit auktionen. Vi har satt in pengarna till Theos matte Lilly och dubblat summan. Matte har fått en extra slant på skatten och vi vill gärna dela med oss till de som har det svårt. Betalningen är märkt med SvenSigneSören. ♥ Ha en underbar helg! ALLA! NosPuss Sven och Signe.”

Jag blev alldeles andlös! Detta ger Lilly respit att ge Theo all vård han behöver ett bra tag framåt – och det ger inte bara mig utan oss alla en alldeles extra guldkantad start på helgen! Jag spinner TACK av hela hjärtat till Signe, Sven och så även Sören!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Stolt att vara BloggKatt idag!”

 1. Åh Wikki vi rodnar! Men som vi säger ringar på vatten sprider sig om man ger från hjärtat och om alla hjälps åt när någon har det svårt. Det kommer alltid tillbaka, som nu direkt i ditt underbara inlägg : )

  Ha en fin helg och extra NosPuss till Theo!

  Sven och Signe

  1. Mjau, och det bästa av allt – eller hur? – är när man får ge fritt och se att det gör gott, i flera led! ♥ Det är en av de mest tillfredsställande känslor som finns: Bara få ge, för givandets skull, utan behov att få tillbaka eller bekräftas, helt utan krav. Och mjau, se hur det sprider sig, som en våg rullar vidare. Och i sin lilla handling har man förändrat världen, ungefär! *spinner* TassKram Wikki

 2. Underbar läsning. Släpper som vanligt en liten tår. I kväll på mobilen från Höganäs. I morron skall Sören få hjälpa Pälsbollarna här.
  Puss på er godingar. Dubbla insatsen. Underbart så glad jag blir för Theos skull.
  Nalle,Lasse o Sören

  1. Mjau, vi blir lyckliga att ha fått vara en kugge i hjulet – men det är alla generösa budgivare som är hjältarna! NosPuss Wikki

 3. Så vidunderligt godhjärtat!! ♥

  Och så skönt för Theos hjälpare att känna hur en sten lyfts från hennes axlar. 🙂

  Nosbuffar och svanshonnör till er ALLA!

 4. Jag startade dagen med att kolla min facebook och möttes av länken till detta inlägg på Theos sida. Nu ligger jag här rörd till glädjetårar!! :’)
  Är så oändligt tacksam!! Detta är så otroligt mycket värt och nu kommer Theo kunna få all vård han behöver!! Som sagt så har ett betongblock lyfts från mina axlar.
  Ni är helt fantastiska!! Tack från mitt och Theos hjärta till er alla inblandade!! Och extra nospussar till Sven och Signes matte som så generöst dubblat summan!!
  Kan som sagt inte tacka er tillräckligt eller beskriva min lycka, men jag hoppas ni förstår ändå! <3
  Kramar och nospussar från Lilly och Theo! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *