Nu börjar festkatter att droppa in!


Kjelle Bus och några av hans vänner har redan tassat hit!
Efter att ha sett till att matte Hjulia har det bra, kom Smulan och Amanda också!
Tindra och Sippo, varmt välkomna! Roligt att ses allesammans igen!
Oj, här kommer fler…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nu börjar festkatter att droppa in!”

  1. *Maurice och Kajsa packar upp stora torsktårtan, ger den till matte och husse ”Med hälsning från lillie”, bugar och niger och springer snabbt upp för stegen till stora partytältet på taket och kastar sig ut på dansgolvet ”whooooohoooooooooooo, hurrraaaaa för Wikkiiiiiii”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *