Å se vad Goliat har med sig!!!

sdc13322sdc13312
Å tack snälla rara underbara Goliat! *rörda tårar skvalar över nos och tassar* ♥ ♥ ♥

Ser ni den söta lilla ängeln längst ned??? *sniff blöta morrhår* Goliat jamar:sdc13316

Grattis vår allraste käraste bloggkatt Katt

Rött hjärta Wikki Rött hjärta

på din 6-årsdag

Du är omtänksam, medkattslig, generös,

räddaren i nöden, osjälvisk, jätte söt ”FNISS”

Många kattulationer önskar

Röd ros Goliat Röd ros

och hans 2-benta

Kramis jamis och ha en fin dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Å se vad Goliat har med sig!!!”

  1. Vi allihopa här i klostret hurrar så taket lyfter sig för Wikki idag på den STORA dagen! Jam må du leva, jam må du leva, jam må du leva uti kattiljoner år!

    Hjärtan och tassar ♫♫♪♪♪♫☼

    1. Mjau, jag hörde minsann hurrajamen och nu har ni sjungit för mig så att jag är alldeles yr i pälsen! Men å så fint att gammelabemissan Imma hedrar mig med att komma också!!! Vi har en extra mjuk bädd i stora skinnsoffan i vardagsrummet där du kan sitta och ha det skönt, och vi hämtar allt du vill ha! *spinner* NosPuss Wikki

    1. Mjau, superfin! Nu ska vi ha lite mingel innan vi börjar med lite kattlekar, eller hur?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *